TSO & BSO

Met ingang van het schooljaar 2007-2008 verzorgt Skidkinderopvang voor onze school de voor- en naschoolse opvang (BSO). De tussenschoolse opvang (TSO=opvang tussen de middag) wordt op school verzorgd door de overblijfcommissie.
Skidkinderopvang is gaarne bereid u nadere informatie te verstrekken.

U kunt contact opnemen met:

Skidkinderopvang
Spijkerboorsdijk 3
9468 CG Annen
Tel. 0592-304190
www.skidkinderopvang.nl

Indien uw kind op school gebruik maakt van de tussen schoolse opvang, bestaat er een mogelijkheid een strippenkaart aan te schaffen. Het voordeel van een strippenkaart is dat uw kind geen contant geld mee hoeft naar school.

Er zijn 4 soorten strippenkaarten:

  • 5 strippen:    € 8,75
  • 10 strippen: € 17,50
  • 20 strippen: € 32, –
  • 30 strippen: € 47,50

Kinderen kunnen in de middagpauze op school gebruik maken van Tussenschoolseopvang.

Even voorstellen: de overblijfouders

Langs deze weg willen wij ons even voorstellen, aan de mensen die ons niet kennen of wie geen gezicht bij onze namen heeft.

Wij zijn Sandra  Bruining . Patrick Kreuger en Andrea Kreuger en wij begeleiden het overblijven van de kinderen van de obs J. Emmens.

De ouders van de kinderen die (wel eens) overblijven, hebben onze naam vast wel eens gehoord en het lijkt ons prettig dat u ook een gezicht bij een naam heeft.

We proberen het overblijven leuk te maken/houden voor de kinderen. Natuurlijk gelden er regels, maar na een ochtend hard werken in de klas is er tijd en ruimte nodig voor ontspanning en het vertellen van de belevenissen. De overblijfgroep wordt steeds groter. Daarom zijn wij op maandag, dinsdag en donderdag met 3 overblijfkrachten. Op vrijdag is er een kleine groep en doet Jolanda de groep alleen.

Wij willen graag uw aandacht voor de volgende punten:

* Graag op alle lunchtrommeltjes en drinkbekers een naam. Deze trommels en bekers moeten in de overblijfkoelkast worden gezet. Wij zetten de spullen klaar in de overblijfruimte en wij weten waar de kinderen het liefst zitten. Wij leggen de trommels alvast op de voorkeursplek klaar.

* Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van een strippenkaart. Dit is niet alleen voor ons maar ook voor ouders erg handig.

* Mocht er iets met uw kind zijn wat voor ons van belang is om te weten, bijvoorbeeld allergieën, medicijngebruik of iets anders waar we rekening mee moeten houden, dan vragen we u ons daarvan op de hoogte te brengen.

* Voor vragen of opmerkingen zijn wij via school bereikbaar, maar uiteraard mag u altijd even bij ons binnen lopen als wij aanwezig zijn.

 

Hartelijke groet,

Patrick, Sandra en Andrea