Presentatie groep 1 en 2

Vrijdag 8 februai hebben alle kinderen van groep 1 en 2 zich gepresenteerd op het podium. Wat een geweldige ervaring en wat hebben ze het goed gedaan op hun reis over de wereld. N.a.v. de prentenboeken ‘Huis van Harry’, ‘Klein mannetje heeft geen huis’, ‘Huis van de drie biggetjes’ en ‘Ik wil ergens anders wonen’ is er een samen met de kinderen een ‘mini musical’ gemaakt.

Reizen naar de Noordpool bij de ijsbeer op bezoek en dansen met de pinguïns. Maar kielekou, het is wel koud. We gaan naar warmere streken: het berenbos of wonen bij de kabouters, maar dat is wel klein. Verder reizen naar een stevig huis van stro, hout of steen, maar pas op voor de wolf. Gelukkig vinden we toch ons eigen huis het fijnst: zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Hier kunnen we spelen met eigen vriendjes.

Spelenderwijs hebben de kinderen veel ervaring op gedaan met jezelf presenteren, veel nieuwe woorden en emoties geleerd. De juffen waren erg trots op de kinderen!