Schoolvoetbal 7×7 impressie gr. 7/8

Wat een geweldig evenement, dit 7×7 toernooi. Organisatoren Patrick Beek en Gerard Booij, Sportcombi’s van de gemeente Aa en Hunze, hebben er een prachtig voetbalevenement van gemaakt. Een stralende zon, op het einde wel wat warm. Maar tjonge jonge, wat werd er sportief gespeeld. De meeste wedstrijden zonder scheids. Gewoon, zelf regelenen; FAIR PLAY.

Zowel de jongens als de meiden hebben zich van hun zeer sportieve kant laten zien. De jongens speelden 7 wedstrijden en de meiden 6. Coach meester Joost legde zich toe op de spelleiding bij de meiden en meester David bij de jongens. Er werd regelmatig gewisseld en bijna alle spelers zijn een keer teamcaptain geweest. Er zijn zowel wedstrijden gewonnen als verloren als gelijkgespeeld. Het belangrijkste; iedereen mocht en kon meespelen ongeacht niveau. Spelplezier voorop. Daar getuigen de enthousiaste foto’s ook wel van. Ook de ouders die onze kinderen hebben gereden (Arja, opa Henk van Sem, Ludmilla, Marloes en Jolanda); hartelijk bedankt daarvoor! Zonder jullie was het niet mogelijk geweest in Annen te komen, TOP! Tussendoor kwamen er ook nog enthousiaste supporters (Margerita, Marieke, Patrick en Leontien) langs om aan te moedigen en het sportgebeuren op de voet te volgen. Met tussendoor van Marieke even een chippie om het water vast te houden met die warmte. Bedankt, lekker! Hieronder een impressie.