Buitengym 3/4

In plaats naar het gymlokaal te gaan, hebben we ons fruit en drinken meegenomen naar de natuurspeeltuin. Onderweg ons 4-doagselied gezongen en geleerd wat de namen zijn van ‘de boterbloem’ en ‘witte klaver’. En als je per geluk een keer een klavertje 4 vindt….. dan heb je wel héél veel geluk. Spelen in de natuurspeeltuin, mooi natuurlijk. Leren en ervaren over brandnetels ook mooi. Toch wat natte/vieze schoenen hebben….? Nu geleerd dat je aan het soort gras en riet kunt zien dat het op de grond nat kan zijn. In de klas hebben we onze benen gecontroleerd op teken, aan de voorkant hebben we zelf gekeken en als we ‘in een treintje ‘gingen staan, konden we ook elkaars achterbenen bekijken. Het geeft geen garantie maar voor zover hebben we beestjes in het bos gelaten.

55011921_big 55011920_big 55011918