Sportmiddag groep 5 t/m 8

Wat een heerlijke en gezellige Paaslunch hebben we in groep 5/6 en 7/8 gehad. De klas was met juf Aly en juf Claudia geweldig klaar gezet. Een lekker PaasHaasbroodje met ei voor iedereen. Top! Ouders OR bedankt! Daarna voor 25 sportievelingen uit 5 t/m 8, een ware sportmiddag in De Strohalm. Meester David had 3 onderdelen bedacht waarbij de kinderen hun sporttalenten konden laten zien. Het eerste onderdeel was een pittige warming-up met looprondes waarbij intervallen, sprints, rennen gecombineerd werden met o.m. push-ups. Daarna een stormbaan en hindernissencircuit met steile wand klimmen, touwklimmen, trampo-springen en hurksprongenop de kast. Tot slot het onderdeel waar iedereen enorm naar uitgekeken had; voetbaltoernooi 5×5. Hierbij werden 10 wedstrijdjes van 4 minuten gespeeld met 5 teams. Heel intensief en mooi om te zien. Sportbeleving en bewegingslessen in 1. Complimenten en hulde voor de sportieve inzet en enthousiasme van de kinderen! Waarvan hieronder enkele foto’s!