Voorleeskampioenschappen

Met de start van de Kinderboekenweek Emmensschool 2017 is ook de VoorleesKampioenschap Emmens 2017 afgetrapt. De volgende kinderen nemen in de komende week deel aan deze spannende voorleeswedstrijd in groep 7/8;

* Robin (De bende van de veer van Raveleyn) * Shannon (Wolven in de stad) * Nick (De Griezels) * Anouk (De Waanzinnige Boomhut van 65 verdiepingen) * Indy (Harry Potter en de Steen der Wijzen) * Iris (Middernachtbende) * Jolien (Het geheim achter het fornuis) * Daniël (Het geheim van de voetbal game).

In een doos zaten de namen van alle deelnemer. Door middel van trekking mochten Jolien en Robien starten met hun voorleestalent. In de komende dagen komen de andere 6 deelnemers ook aan de beurt.

De winnaar zal op het eindfeest van de Kinderboekenweek tot SchoolVoorleesKampioen worden benoemd met een heus certificaat. Natuurlijk zullen alle deelnemers dan in het zonnetje worden gezet! Onze Voorleeskampioen zal het in maart 2018 opnemen (regiokampioenschap) tegen 12 andere schoolwinnaars.

We wensen alle deelnemers heel veel plezier en veel voorleessucces toe!